MINIGOLF

A Bowling Golf Center de Calella (Barcelona), disfrutareu d’un dia complet de joc i d’activitats.

Disposem d’un divertidíssim Mini Glf amb un recorregut de 18 forats sobre una superfície de 750 m2 en el que que haureu d’esquivar nombrosos obstacles per tal de completar-los. Els carrers són de gespa artificial perquè així la bola llisqui com si estiguéssis en un camp de gespa natural. Cada carrer té obstacles divertits, uns de més fàcils i d’altres de més difícils de superar: molins, pujades i baixades, campanes, salts, entre molts d’altres! És un recorregut divertit i tècnic, alhora que competitiu.

El Mini Golf és apte per a totes les edats i disposem de pals de golf de totes les mides, sènior, juniors, infantils i minis, per tal de que pugui jugar-hi tota la família.

Per a fer el seguiment de les partides us oferim una butlleta on es pot anar anotant les tirades realitzades i, al final, poder veure qui en surt guanyador!

Minigolf & Bolera - Oferta Mix
Tarifes Especials per a Grups - Bowing-Golf.cat

TARIFES

BOLERA PREUS
Adults4,05 €
Nens fins a 12 anys3,50 €
Mix Bolera & Mini Golf  7,15 €
MINIGOLF PREUS
Adults4,05 €
Nens fins a 12 anys3,50 €
MIX (BOLERA + MINIGOLF) El mateix dia. PREUS
Adults6,95 €
Nens fins a 12 anys6,50 €
BOLERA PREUS
Cada jugador3,90 €
MINIGOLF PREUS
Cada jugador3,90 €
MIX (BOLERA + MINIGOLF) PREUS
Cada jugador6,65 €

A Bowling-Golf portem molts anys realitzant aniversaris. Us mostrem a continuació un resum dels preus del Pack Aniversari d’hivern que inclou el següent:

QUÈ INCLOUPREU per nen
1 Partida a la Bolera
1 Partida al Minigolf
2 Vals Regal Bolera i Minigolf
1 Medalla

TOTAL

PREU ESPECIAL ANIVERSARI

6,95 €

Val Regal Bowling i Mini-Golf, Calella - Barcelona
Grups Turístics - Benvinguts!
Aniversaris Bolera i Minigolf a Calella, Barcelona

Vine a celebrar el teu aniversari amb nosaltres! La nostra bolera t’espera per poder viure el teu aniversari d’una manera diferent! Convida els amics i passa grans moments al Bowling Golf.

Tarifes Bolera i Mini-Golf per a Grups

Tens una bona colla d’amics? A Bowling Golf fem preus especials per a grups, així que no ho dubtis més i porta’ls tots per passar moments inoblidables a la nostra bolera americana!